Дні відкритої практики з додаткової кваліфікації «Вчитель іноземної мови в початкових класах» (англійська мова)

        26 жовтня 2017 року на базі Дубенського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» було проведено відкритий урок англійської мови згідно плану роботи центру інтеркультурності інтегрованої програми професійно-практичної підготовки студентів «Джерело».

           Керівник практики від коледжу Зінченко О.А., вчитель англійської мови базової установи Шавловська О.Д., завідувач навчально-виробничої практики коледжу Шевчук Н.П. та студенти ІІІ курсу, групи А спостерігали урок англійської мови у 2-В класі (тема уроку «NowICan», студентка-практикантка Н.Чмирук).

pr egn 3 pr egn 1

Студентка продемонструвала вміння здійснювати діяльність з навчання іноземної мови на базі сформованої іншомовної компетентності та знань основ теорії методики, педагогіки та психології. Керуючись дидактичними та методичними принципами навчання, адаптуючи завдання до рівня мовної підготовки учнів, студентка залучила до співпраці всіх учнів.  

Так, Чмирук Н. на уроці використала різні форми роботи. З перших хвилин уроку Наталія ввела учнів в іншомовну атмосферу, зуміла зацікавити їх. Методично виправданим було неодноразове застосування ТЗН. Студентка-практикантка, врахувавши вікові особливості учнів, запросила на урок казкових героїв. На уроці переважали рецептивні, репродуктивні, умовно-комунікативні та некомунікативні вправи. Мовний матеріал, що відповідав віковим особливостям учнів, елементи інновацій, невимушена атмосфера, яскрава наочність сприяли досягненню поставленої мети.

Після уроку було проведено аналіз, у якому взяли участь як студенти, так і керівники практики. Адже всім відомо, що вміння спостерігати та аналізувати педагогічний процес є професійно необхідним для кожного майбутнього вчителя. Воно складає основу успішної реалізації дослідницької функції вчителя, а також є базою для оволодіння самоаналізом, який є запорукою високого професіоналізму.

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5