Благодійний захід: студенти Дубенського коледжу РДГУ відкрили двері в казку

Казка відкриває двері до найпотаємніших струн вашої душі. Приходьте до неї.

(Оскард Уальд).

 

Другий рік поспіль учасники лялькового театру «У світі казки» Дубенського коледжу РДГУ (керівник М.О. Голяченко) до Дня лялькаря презентують театралізоване дійство.

lal18 2 lal18 3

Цього року свято було особливе. 12 квітня 2018 року адміністрація та студенти Дубенського коледжу РДГУ гостинно запросили дітей з малозабезпечених сімей, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей що перебувають у важких життєвих обставинах на перегляд лялькового дійства.Студенти-театрали подарували усім глядачам ексклюзивне видовище – «Коза-дереза повертається» на сучасний лад, наповнене добротою, життєстверджуючою, активною енергетикою та вірою у перемогу добра над злом.

lal18 1 lal18 6

За давньою традицією організації театральних видовищ, виступ відкрила юна гімнастка Вікторія Табор, яка продемонструвала гімнастичний етюд «Білий лебідь» та гречно запросила усіх присутніх до перегляду лялькової вистави.

Глядачі поринули в чарівний світ казки, дитинства та безтурботності. Головні герої вистави – баба Мотря, дід Панас, студентка Маша, продавці песики, зайчик, рак-неборак, руда лисичка, сірий вовчик, ведмедик та сама коза-дереза викликали у публіки щирі емоції та веселий сміх. За майстерну гру акторів і ляльок глядачі нагородили бурхливими оплесками.

lal18 4 lal18 5

Студентська рада коледжу активно долучилася до ініціативи громадської організації «Рівненське обласне відділення Всеукраїнського Дитячого фонду» про допомогу дітям, які її потребують. Силами самих студентів коледжу було зібрано соціальні пакети для запрошених дітей, які і вручили члени студради по закінченню дійства. Велику допомогу в організації зустрічі з найменшими глядачами надали працівники Дубенського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.