Свято зустрічі випускників

zv18 2 zv18 3 zv18 1

Гарне, справді родинне свято зібрало у стінах рідної альма-матер 19 травня 2018 року випускників усіх поколінь. На довгоочікувану і хвилюючу зустріч прийшли колишні студенти з різних регіонів України.

zv18 4 1 zv18 5 zv18 6

Урочиста і традиційна подія гостинно запросила до актової зали тих, хто мав за честь колись навчатися у Дубенському педагогічному училищі чи в Дубенському коледжі РДГУ, здобуваючи освіту однієї із найпочесніших і найгуманніших професій – вчителя.

zv18 7 zv18 8 zv18 9

Щира посмішка, доброзичливий сміх, міцні обійми, дружні поцілунки, безмежна радість – все це було зримо присутнє, а навколо панувала чудодійна атмосфера затишку і тепла.

zv18 10 zv18 11 zv18 12

У цей святковий день випускників різних років наповнювали лише позитивні емоції, приємні спогади про коледж, однокурсників, викладачів. Для кожного з них це свято довгоочікуване і бажане, свято зустрічі з юністю! Випускники – винуватці свята – мали нагоду знову повернутися у ті незабутні роки юності, які, як вони потім згадували, залишилися в пам’яті як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

zv18 13 zv18 14 zv18 15

Ювіляри усіх років переконували студентів, що саме цей навчальний заклад найкращий, бо саме він дав їм старт у життя. А коледж (незважаючи на те, скільки років пройшло – пролетіло чи то п’ятдесят, чи лише п’ять) пам’ятає кожного свого студента, радіє його успіхам і безмежно гордиться своїми випускниками. З уст тих, хто у вечір спогадів причастився до слова, йшло тільки добро і радість: були теплі й щирі слова, сповнені безмежної вдячності за ґрунтовні знання, за турботу, за людяність.

zv18 16 zv18 17 zv18 18

Коледж також радіє з того, що з кожним роком все більше і більше випускників, залишаючи за порогом життєві проблеми, приходить на свято у храм науки, де вічно панує дух юності, романтики та оптимізму.

zv18 19 zv18 20

Шановні випускники! Дякуємо, що ви не забуваєте заклад, який на час навчання став вам другою домівкою. Знайте: куди б не повела вас дорога життя, у яких краях не опинилися б, ви завжди зможете повернутися на рідний поріг, тут вас зустрінуть з ніжністю і теплом. Тому ми не прощаємося, а тільки говоримо: до наступного побачення. До нової зустрічі, друзі