День здоров’я у Дубенському коледжі РДГУ

     За доброю традицією наша велика, дружня родина коледжу черговий раз зібралася на День здоров’я, який відбувся 30 травня 2018 року. Цьогоріч це дійство було приурочено 73-ій річниці від Дня Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками та всесвітньому Олімпійському дню в Україні, яке відзначали військово-спортивним святом. Захід розпочався шикуванням студентів і здачею рапорту керівником фізичного виховання Тимощуком М.О. Кращі спортсмени коледжу Базилюк Діана та Чуй Назар під гімн України підняли Державний прапор. Ведучі Тернова Анастасія та Юрків Юліан оголосили свято відкритим.

DZ18 1 DZ18 2 DZ18 3 

     Пройшло вже 73 роки з того часу, коли закінчилась найкривавіша війна в історії людства. На жаль, наша держава сьогодні переживає важкий і скорботний час у жахливій незрозумілій війні, яка триває уже більше трьох років. Ми щодня молимося про припинення бойових дій, з болем будемо згадувати цю війну, на закінчення якої чекає уся Україна. Нові покоління будуть вивчати її з підручників, як і Другу світову війну. Філософія життя дуже проста: «Смерть мільйонів — це лише статистика, а смерть кожної людини з цього мільйону — трагедія». Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання воїнів, які віддали найдорожче – своє життя як у боротьбі з фашистськими загарбниками, так і за свободу України сьогодні.

DZ18 4 DZ18 5

     З вітальним словом до присутніх звернувся керівник коледжу Валерій Павлович Бабак. Директор навчального закладу вручив керівнику фізичного виховання Тимощуку М.О. кубок та грамоту за ІІІ місце в обласній спартакіаді студентської молоді ВНЗ Рівненської області 2017-2018 рр. Традиційно були відзначені студенти коледжу, які здобули перемоги в обласних, міських змаганнях та змаганнях на першість коледжу з різних видів спорту.

DZ18 6 DZ18 7 DZ18 8

      Змагальну частину військово-спортивного свята розпочали з патріотичного конкурсу строю та пісні. Варто зазначити, що всі академічні групи відповідально поставилися до виконання поставленого завдання: дібрали актуальні патріотичні пісні, продемонстрували високий рівень стройової підготовки і творчий підхід до добору форми команди. Конкурс оцінювало компетентне журі у складі: Семещук В.М., Тимощука М.О., Момотюка Ю.С., Клімчука Б.П. Переможцями стали команди: 3-А курсу (І місце), 3-Б курсу (ІІ місце), 1-С курсу (ІІІ місце).

DZ18 9 dz18 10 dz18 11

     У конкурсі «Халахумба (в умінні крутити обруч) участь взяло по 1 представнику від групи. Переможцями стали студенти: 4-В курсу (І місце), 1-С курсу (ІІ місце), 3-Б курсу (ІІІ місце). Найсильнішими дівчатами у конкурсі «Армреслінг» стали студенти: 2-Б курсу (І місце), 3-В курсу (ІІ місце), 4-В курсу (ІІІ місце).

dz18 12 dz18 14 dz18 13

       Змагання з військової підготовки організував викладач Клімчук Б.П. Найспритнішими у в’язанні вузлів стали студенти: 3-Б курсу (І місце), 1-А курсу (ІІ місце), 1-В курсу (ІІІ місце). Найвлучнішими у стрільбі з пневматичної гвинтівки стали студенти: 3-Д курсу (І місце), 1-Г курсу (ІІ місце), 3-А курсу (ІІІ місце). Найвправнішими у спорядженні магазину патронами стали студенти: 3-Д курсу (І місце), 2-В курсу (ІІ місце), 3-В курсу (ІІІ місце). 

dz18 15 dz18 16 dz18 17

       Конкурс з перетягування канату перевірив злагодженість дій, командний дух його учасників. Найорганізованішими були студенти: 1-Г курсу (І місце), збірна 4 курсів (ІІ місце), 2-А курсу (ІІІ місце). Надзвичайно креативний підхід студентів мали можливість спостерігати члени журі у конкурсі «Влаштування бівуаку». Призові місця вибороли студенти: 1-Г курсу (І місце), 1-Д курсу (ІІ місце), 2-Д курсу (ІІІ місце).

dz18 18 dz18 19 dx18 20

      На завершення відбулась святкова дискотека та «водний флеш-моб». Студенти та викладачі з радістю танцювали, веселились. Це допомогло зарядити кожного бадьорістю та гарним настроєм.

dx18 21 dx18 22

       За результатами усіх конкурсів переможцями стали групи: 3-А курсу (І місце), 1-Г курсу (ІІ місце), 1-Д курсу (ІІІ місце). Організаторами свята переможцям було вручено солодощі.

dx18 23 dx18 24 dx18 25

      За сприятливих погодніх умов День здоров’я вдався на славу. Ще довго у пам’яті учасників військово-спортивного свята залишаться позитивні емоції та радість перемог.