Черговий візит Макса Кідрука до Дубна

Рівно за рік до Дубна, у Центральну районну бібліотеку, знову завітав талановитий, молодий, проте уже доволі відомий письменник Макс Кідрук. Як і минулоріч, автор присвятив своє турне Україною представленню нової книги з інтригуючою назвою «Де немає Бога».

mk3

 Роман буквально на початку вересня побачив світ, і ось уже 2 жовтня студенти ІІ курсів Дубенського коледжу РДГУ у рамках соціальної програми «Калиновий передзвін» мали змогу познайомитися із черговим творінням белетриста. Розповідь про нову книгу супроводжувалася цікавими фактами про політичне, культурне життя. Не дивно, що студенти так захопилися авторською презентацією, адже Макс Кідрук вкотре зробив її емоційною, сповненою інтриг та головоломок, а у певні моменти доволі особистісною.

mk1 mk2

У планах письменника вже вималювалися наступні твори: збірка оповідань та роман «Доки світло не згасне назавжди». Макс обіцяє багато новинок не лише в самій літературі, а й у методах її сприйняття. Сподіваємося, наступного року автор не омине наше місто, щоб студенти коледжу вкотре змогли познайомитися із молодою українською літературою.

Архів новин (оберіть дату)