Змагання з міні-футболу 2018 серед юнаків та дівчат на першість Дубенського коледжу РДГУ

У другій половині вересня 2018 року в Дубенському коледжі РДГУ проходили змагання на першість коледжу з міні-футболу серед юнаків та дівчат.

Головною метою та завданням турніру є організація спортивно-оздоровчої та виховної роботи в коледжі, залучення студентів до систематичних занять спортом та виявлення талановитих футболістів.

У змаганнях серед юнаків брали участь чотири команди: збірні І, ІІ, ІІІ та ІV курсів. Кожна команда боролась за перемогу.

FGils 1 FGils 2

Порадувала збірна команда першого курсу. Вони зайняли почесне перше місце, другою стала збірна четвертого курсу, третє місце виборола збірна команда другого курсу.

Не менш цікавими були змагання з міні-футболу на першість коледжу серед дівчат. Чемпіонат виявився напруженим. Команди усіх груп у запеклих двобоях боролися за лідерство.

Серед перших курсів перемогу здобула команда І-Б курсу. Друге місце завоювала команда 1-С курсу. Дівчата 1-А вибороли третє місце.

FGils 3 FGils 4

Серед дівчат других курсів показали найкращу спортивну майстерність та здобули перше місце студенти ІІ-А курсу. Другими стали дівчата ІІ-В курсу, третє місце виборола команда ІІ-Б курсу.

Серед третіх курсів здобули перше місце дівчата ІІІ-А курсу. Другими стали учасники команди ІІІ-Б. Почесне третє місце завоювала команда ІІІ-С курсу.

FGils 5 FGils 6

У фінальній частині змагань зустрілися збірні усіх курсів. У результаті друге призове місце отримала команда І курсу, яка продемонструвала волю до перемоги та хороший рівень гри. Третє місце здобула збірна команда ІІІ курсу. Лаври переможців і овації публіки дісталися футболістам ІІ курсу.

Склад команди: Ільчук Катерина (ІІ-А), Терлецька Діана (ІІ-В), Трайтлі Аміна (ІІ-Б), Василевич Надія (ІІ-Б), Дидиренко Анастасія (ІІ-Б).

Вітаємо всіх учасників та переможців змагань і бажаємо нашим спортсменами здоров’я, життєвої енергії та підкорення нових спортивних вершин.

Спортивний клуб «Атлет»

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5