День Вчителя 2018

"...Учитель! Слово ж яке!.. Учитель! Легко сказати! В нашій країні, де вчиться кожна дитина, вчитель — це перша людина. Майбутнє наших дітей, нашого народу — в руках учителя, в його золотім серці. Треба б, побачивши його на вулиці, за п'ятдесят метрів шапку скидати з поваги до нього. "          

Олександр Фадєєв

Вчитель – це головна професія. Адже саме від того, як він навчить, залежить, наскільки свідомим громадянином стане людина, наскільки вона буде хорошим спеціалістом. Вчитель – та людина, яка, після батьків, відкриває дитині навколишній світ.

4 жовтня 2018 року в актовій залі коледжу було проведено святковий захід з нагоди Дня вчителя— "Серце віддаю вчителю", який підготували студенти 2-В (керівник академічної групи Кочубей А. В.) та 2-Д (керівник академічної групи Голяченко М. О.) курсів.

dv 01 dv 02

Розпочалось свято із виступу квартету" Вишиванка", піснею "Добрий день вам люди"(керівник Цимбалюк Г. І). Зачарував усіх присутніх виступ студії " Муза"— "Слово про вчителя"(керівник О. В. Баковчук). А особливої,затишної атмосфери додала солістка-інструменталістка Софія Мельничук.

dv 03 dv 04 dv 05 dv 06

Із привітаннями до студентів та викладачів звернулася заступник директора з виховної роботи Віра Мелетіївна Семещук, вручивши згодом викладачам почесні дипломи. Також слово було надано голові студради Віталію Скороплясу.

dv 07 dv 08 dv 09
dv 10 dv 11 dv 12

Також на нашому святі були присутні почесні гості: ветерани праці, які багато років свого життя присвятили нашому коледжу. dv 13

Своїми мелодійними голосами публіку чарували сольні виконавці— А. Хаєцька (4-А), В. Кравчук (4-А) та В. Тимощук (4-А). В. Братащук (2-С) заспівала дуже емоційну та зворушливу пісню " Вчителько моя".

dv 15 dv 17 dv 18 dv 16

Колоритності святу додали фолькгурт " Намисто", ансамбль бандуристів "Мальви", ансамбль народних інструментів ",Музиченьки".

dv 19 dv 20 dv 21

Новинкою у нашому коледжі став виступ В. Карпюк та О. Подворної, які заспівали пісню "Impossible" Джеймса Артура, в оригіналі.

Незабутнім залишився дует у складі В. Карпюк та А. Пшеничного, які виконували пісню " Літай".

dv 22 dv 23

Забавності та веселого настрою додали Віталій Скоропляс із завданнями для вчителів, та музичне інтерв'ю "Питання вчителю".

dv 24 dv 25

Завершилося це дійство виступом "Погостин" (керівник Пулик І. М.) та врученням короваю ветеранам праці

dv 26 dv 27

Шановні вчителі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Архів новин (оберіть дату)