На гостини до друзів

"Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома", - стверджував Анатоль Франс.

POL3

10-13 травня у складі творчої групи делегації міської ради я вперше побувала у Польщі. Ця поїздка стала можливою внаслідок участі команди Дубенського коледжу РДГУ у відзначенні в Дубні Дні міст-побратимів. Саме наші студенти вибрали мене «кращим гравцем команди» і нагородою від Дубенської міської ради стала участь у Святі дитячої творчості у місті Гіжицько.

POL1 POL2

Програма перебування була досить насичена: екскурсії по місту, відвідини польської школи, костелу, прогулянка по мальовничому озері на катері, зустріч з бургомістром…Незабутні враження, море емоцій, шквал приємних моментів. Хочеться висловити слова вдячності і членам українського товариства в Польщі, і, особливо, міському голові В.М.Антонюку та начальнику відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Е.А.Шевчук за надану можливість ознайомитись з чудовим містом Гіжицько та його мешканцями. Щира подяка і адміністрації коледжу за допомогу в організації поїздки.

                                 Маргарита Боровець,

студентка 1-А курсу