Тиждень фізичної культури та спорту

Традиційно День фізичної культури та спорту України відзначається у другу суботу вересня. Культ здорового тіла, у якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. З 09 по 12 вересня 2019 року в Дубенському коледжі проводився Тиждень фізичної культури та спорту. Упродовж тижня були проведені різноманітні заходи.

        У бібліотеці коледжу, за сприяння завідуючої Кочури Л.М., організована книжкова експозиція до Дня фізичної культури та спорту України.

 

sp1 sp2

       Товариська зустріч збірної команди коледжу з волейболу (дівчата) (тренер Красніцька О.В.) та вихованок Дубенської спортивної школи (тренер Солоненко С.М.). Надзвичайно цікавою та напруженою була гра. І місце з мінімальним відривом 15:13 у вирішальній третій партії виборола команда ДЮСШ-1, ІІ місце – збірна команда Дубенського коледжу РДГУ, ІІІ місце – команда ДЮСШ-2. Усі учасники нагороджені памятними грамотами від Дубенського коледжу за участь у товариській грі.

 

sp3 sp4

         Змагання з настільного тенісу. Студенти коледжу зібралися, щоб помірятися силами між собою та визначити найбільш спритних.

У змаганнях взяли участь 30 студентів, а перемогу здобули:

Юнаки:

 

І місце – Чуй Назарій (4-В);

ІІ місце – Пшеничний Андрій (3-В);

ІІІ місце –Намчук Михайло (2-В).

 

Дівчата:

 

І місце – Драка Оксана (4-А);

ІІ місце – Пелих Оксана (1-Б);

ІІІ місце –ДрузьОльга (3-Д).

 
sp5 sp6

 

      В актовій залі коледжу студенти першого курсу та усі охочі мали можливість познайомитися з майстром спорту з волейболу, призеркою Чемпіонату України, чотириразовою переможницею Універсіади України, триразовою учасницею Всесвітньої Універсіади з волейболу, тренером-викладачем Дубенської дитячо-юнацької спортивної школи Солоненко Світланою Миколаївною. Зустріч пройшла у невимушеній обстановці, дуже цікаво та емоційно.

 

sp7 sp8 sp9 sp10
sp11 sp12

Виставка лепбуків на тему «Здоровим бути модно!» до Дня фізичної культури та спорту. Участь приймали студенти 1-4 курсів. Усі мали можливість спостерігати креативний, творчий підхід наших студентів до означеної теми. Вітаємо переможців, ними стали:

І місце – 3-Г,

ІІ місце – 1-Б,

ІІІ місце –3-А.

sp13 sp14

Вулична акція «Здоровим бути модно!» Лідерські групи 2-С та 4-Б проекту «За здоровий спосіб життя» у рамках соціальної програми «Дубенський коледж РДГУ - дубенчанам» привітали краян з Днем фізичної культури та спорту, розповсюджуючи серед жителів листівки з вітанням та інформацією щодо популяризації здорового способу життя.

sp15 sp16 sp17

Спортивно-танцювальний челендж «Рух – це здоровя». Цього року викладачі фізичного виховання зініціювали челендж «Рух – це здоров’я». Студенти усіх груп з бажанням та ентузіазмом підтримали його, виявили любов до занять фізкультурою та спортом, популяризували здоровий спосіб життя, проявили неабияку креативність при підготовці відео. Повну версію челенджу можна переглянути у мережі Facebook в спільноті «Дубенський коледж РДГУ».

Рівненське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відзначили подякою Тимощука Миколу Олександровича, керівника фізичного виховання Дубенського коледжу РДГУ за вагомий особистий внесок в розвиток студентського спорту на Рівненщині та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.