Студенти-дебатери спробували себе у ролі тренерів

Упродовж вересня найактивніші дебатери коледжу (студенти IV-А курсу) на чолі з керівником Івановою О. С. провели для першокурсників серію тренінгів, присвячених дебатам – найпопулярнішій міжнародній студентській інтелектуальній грі.

         Старшокурсники пояснили, що таке дебати, які навички, потрібні майбутнім освітянам, вони формують, розповіли про правила цієї форми дискусії, поділилися власним досвідом участі у грі. І, звичайно, запропонували потренуватися.

Тренінг у кожній групі видався неповторним.

DK1 DK2 DK3

Так, на І-А курсі одна команда готувалася до гри під керівництвом Любомира Климюка, а інша мала за наставника Назара Юхимчука. Сперечалися на тему: «Еміграція: за чи проти?».

На І-Б курсі Любомир Климюк та Олеся Євтушенко взяли на себе ролі других учасників у командах-суперницях, що дебатували на тему «Електронні і паперові книги: що зручніше і корисніше?».

DK4 DK5 DK6

Студенти І-В провели міні-дебати про соціальні мережі, а Любомир Климюк неупереджено допомагав у підготовці обом командам.

DK7 DK8

Учасникам дискусійного клубу вдалося створити невимушену ситуацію спілкування з користю для розуму та емоцій. Старшокурсники продемонстрували справжню майстерність із вільного володіння словом, ефективної комунікації з аудиторією та вміння ненав’язливо давати поради, а першокурсники показали активність, гарний рівень володіння усним мовленням, бажання вдосконалюватися.

DK9 DK10

Запрошуємо усіх, хто любить дискутувати, прагне удосконалити свої вміння ефективно комунікувати та грамотно доводити власну думку, приєднуватися до дискусійного клубу.

                                             

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5