Звітно-виборна профспілкова конференція

Slajd1Дев’ятого грудня 2014 року в актовій залі коледжу відбулася звітно-виборна конференція профспілкової організації коледжу з порядком денним:
1. Про роботу профспілкового комітету за період з 2009р. по 2014р.
2. Про роботу ревізійної комісії.
3. Про вибори голови профкому.
4. Про вибори заступників профкому.
5. Про вибори профспілкового комітету
6. Про вибори ревізійної комісії.
7. Про вибори делегатів на звітно-виборну конференцію обласної організації профспілки.
В ході конференції голова профкому коледжу Небожинська Н.В. прозвітувала про діяльність організації, основні досягнення та стратегію майбутнього розвитку.
Роботу профспілкової організації у звітний період було визнано задовільною.
Делегати конференції одноголосно обрали новим головою профкому діючого голову Первинної об’єднаної профспілкової організації коледжу Небожинську Ніну Василівну та подякули їй за проведену роботу.
За результатами голосування було обрано 11 членів профспілкового комітету, серед яких 5 представників працівників та викладачів, 6 представників студентів. Серед членів профкому делегати визначили заступника голови профкому та керівника бюро, який опікуватиметься проблемами студентів.
Учасник конференції, голова Рівненської обласної організації Профспілки Кравець Ю.І. відзначив високий рівень професіоналізму випускників Дубенського коледжу РДГУ, надання студентам можливості приймати участь в усіх сферах діяльності закладу, активну роботу профспілкової організації у вирішенні проблем студентів, працівників та викладачів.
Активну участь в організації заходу взяли Тимощук М.О. та Мороз С.Л.