Журналістика, книжкове блогерство і творчі конкурси – теми зустрічі з Юлією Лісовською

    Напередодні святкування Дня української писемності та мови в Дубенському коледжі РДГУ відбулося розширене засідання дискусійного клубу під керівництвом Іванової О.С. На зустріч завітала Юлія Лісовська – відома дубенська журналістка, авторка і ведуча телепрограм, блогерка і письменниця. Заступник директора з виховної роботи Семещук В.М. і викладачі комісії філологічних дисциплін на чолі з Сардигою О.В., а також студенти І-А, І-В, ІІІ-А і ІV-А курсів активно долучилася до заходу.

         У першому блоці гостя розповіла про тонкощі журналістської професії, а також запропонувала міні-тренінг із азів журналістики:                    

1) написання статті;

2) виступ на радіо й телебаченні.

     Студенти енергійно і творчо виконували завдання, а пані Юлія коментувала результати.

      Другий блок зустрічі стосувався порівняно нового явища у царині літературної критики – книжкового блогерства. Юлія Лісовська розповіла про свій блог «Ділюсь прочитаним». Тема викликала багато емоцій і, як наслідок, запитань. Гостя радо дарувала свій досвід.

ylia2 ylia3

        Третій блок був присвячений письменницькій діяльності Юлії. Вона також розповіла про перемоги у творчих конкурсах, презентувала видані книги.

       Зустріч закінчилася, але спілкування продовжилося і після неї, адже в найактивніших учасників дискусійного клубу не вичерпалися запитання і думки для обговорення.

ylia1

     Захід видався неймовірно продуктивним, гостя і студенти активно співпрацювали, вели діалог.