День Збройних сил України у коледжі

 

До Дня Збройних сил України в Дубенському коледжі РДГУ проведено цикл заходів. Мета святкування – нагадати усім, що захист Батьківщини – це найвищий обовязок кожного громадянина в усі часи.За ініціативи студентської ради (голова – Яна Кузьменко) організовано акцію «Смаколики для солдата» і студентами зібрано солодкі подарунки (печиво, вафлі, цукерки, кава, чай, капучино), які отримають бійці в зоні ООС.

DZSY0 DZSY1

 

05.12.2019 року у залі засідань коледжу студенти мали змогу зустрітися із військовими Збройних сил України, ознайомитись з їх життям в армії, ще раз усвідомити важливість захисту кордонів держави.   

DZSY2 DZSY3

 

А на завершення в актовій залі відбувся святковий концерт «Сторінками гордості і слави», на який були запрошені військовослужбовці в/ч м.Дубна. Мета заходу: виховання у студентів глибоких патріотичних почуттів, причетності та відповідальності за усе, що відбувається в країні, вдячності тим, хто віддав за неї життя, формування активної громадянської позиції.

DZSY4 DZSY5 DZSY6 DZSY7

Сценарій свята включав висвітлення періодів від початку формуваання княжого війська в часи Київської Русі і до сьогодні. Музичні композиції, пісні поєднувались з відеоматеріалами та патріотичними віршами про подвиги героїв, які в різні часи боронили свободу та незалежність нашої землі.

DZSY8 DZSY9 DZSY10 DZSY11

Українська армія може по праву пишатися своєю історією, своїми традиціями, своїми героями.

DZSY12 DZSY13 DZSY14 DZSY15