Майстер-клас із ораторського мистецтва від випускника коледжу Андрія Шуманського-Банацького

Актор і режисер, культорганізатор Рівненського міського палацу дітей та молоді, член журі міжнародних театральних конкурсів і випускник Дубенського коледжу РДГУ Андрій Шуманський-Банацький 6 лютого провів майстер-клас із ораторського мистецтва для учасників дискусійного клубу і студентів ІІІ–А, ІІІ–Б і ІІ–В курсів. Захід відбувся у рамках відзначення 75-річчя коледжу.

andrij1

         Андрій розкрив теоретичне підґрунтя поширених помилок, які допускають промовці, і запропонував безліч лайфхаків для усіх аспектів публічного виступу:

1) як правильно користуватися своїм голосом;

2) як вправно жестикулювати;

3) як подолати хвилювання перед виступом.

andrij2 andrij3

Поради підкріплювалися яскравими прикладами зі свого життя і неперевершеними жартами. Кожне слово, рух і навіть погляд доводили високу майстерність тренера у техніці публічного виступу. Гість вразив глядачів умінням ідеально наслідувати абсолютно різні голоси і розказувати скоромовки (в тому числі авторські) і підкорив аудиторію щирими розповідями про навчання в коледжі і про свої мрії. Відшліфовані уміння у поєднанні з відвертістю, позитивною мотивацією (бажанням поділитися досвідом)… Що це дало в результаті? Неймовірне піднесення і впевненість передалися від Андрія глядачам, і вони залюбки виконували практичні завдання, від душі сміялися і… після завершення заходу не хотіли відпускати тренера. Тренера, з яким вони провели час у неймовірній і такій рідкісній тепер єдності. Єдності, коли промовець відчуває всі потреби аудиторії, кожен відтінок її настрою, а вона, своєю чергою, відповідає йому увагою і відгукується на всі його меседжі.

andrij4 andrij5

Таким же емоційно багатим було і спілкування Андрія з учасниками дискусійного клубу після завершення майстер-класу.

        І всі ми з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі з одним із членів величезної родини Коледжу – неймовірно талановитим і таким щирим Андрієм Шуманським-Банацьким.

andrij6

Архів новин (оберіть дату)

February 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1