Студенти Дубенського коледжу РДГУ - учасники польсько-українського проекту «Natura і Kultura»

Сучасна молодь – це спільнота, яка прагне до постійного розвитку та відкриття нових можливостей. Саме до такої молоді можна віднести і студентів Дубенського коледжу РДГУ, адже вони проявляють свою активність і креативність у всіх сферах життя. Сьогодні для таких людей відкривається безліч пропозицій і сотні можливостей.

proekt1 proekt2

         Цьогоріч ми мали змогу взяти участь в українсько-польському проекті «NaturaіKultura». На жаль, перетнути кордон, щоб відвідати країну і познайомитися з її культурою, нам не вдалося. Але, незважаючи на складну ситуацію в країні, обидві сторони - польська та українська - змогли все-таки втілити цей проект в реальність, хоч і в онлайн режимі. За допомогою платформи Zoom учасники знайомились з природою та культурою обох країн через онлайн-екскурсії, ігри, відео та просто спілкуючись один з одним.

proekt4 proekt5 proekt6

Учасникам проекту булозапропонованонасиченупрограму. Звичайно ж, підготовка до її реалізації була нелегкою, проте сам хід проекту виявився дуже цікавим та корисним. Перед студентами відкрилися наступні можливості:

-         обмін думками з різних питань;

-         можливість креативно представити свою країну та звичаї;

-         практикум англійської мови;

-         знайомство з однолітками з Польщі;

-         екскурсії і комунікація з іноземцями.

Такі проекти заохочують молодь та осіб, що працюють із молоддю, до спільної діяльності, яка дозволяє взаємно зблизитися, відкрити спільне коріння, подолати упередження у сприйнятті спільної історії та сучасних відносин, укріплювати дружнє майбутнє, переймати досвід та вирішувати актуальні проблеми.

proekt3 proekt7

Такий культурний обмін напевно є найціннішим, адже завдяки йому можна зруйнувати стереотипи про іншу країну та розширити свій кругозір.

          Отож удосконалюймо себе та надихаймо світ навколо!

                                         Учасниця проекту Ольга Хіц

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5