День студента очима студентів...

17 листопада, разом із студентством всього світу, у Дубенському коледжі РДГУ відзначили Міжнародний день студента – свято, що зближує молодь. Саме студентство, молодь, завдяки своїй активній громадянській позиції була і залишається рушієм багатьох змін та однією з головних сил, що прагне вдосконалювати своє місто, країну, світ.

DS1 DS3 DS2

Як відомо, немає якихось певних традицій на день студента. Сценарій святкування може бути різним. Свято тим і прекрасне, що кожен його відзначає по-своєму. Хтось організовує вечірку, хтось вирушає на екскурсію, а у нашому коледжі уже 20 років поспіль є своя власна традиція – викладачі та працівники коледжу організовують святкові вітання для студентів. І це унікальне святкування у рамках всієї країни. Це дійство завжди цікаве, повне яскравих емоцій, творчості та креативності.

DS4 DS5

Цього року в умовах карантинних обмежень привітання відбулися головним чином в онлайн-режимі. Але, не дивлячись на це, святкування відбулося творчо та різнобарвно. На сторінці Дубенського коледжу РДГУ було розміщено різноманітні привітання від директора, викладачів та працівників закладу. Вкотре переконуємося, що вони не тільки висококваліфіковані викладачі, але й неймовірно талановиті та творчі люди. В онлайн-режимі для студентів також була можливість переглянути фрагменти з виступів минулих років. Ці відеоконцерти дали змогу студентам-першокурсникам відчути, що це за свято в нашому коледжі – День студента, а випускникам коледжу – пригадати щасливі студентські роки.

DS6 DS7 DS12

У нашому навчальному закладі існує ще одна чудова традиція: до виступу викладачів та працівників коледжу приєднувалися також студенти 4-х курсів. Цього року це знову ж таки не вдалося через пандемію, проте викладачі приділили цим студентам більше уваги і привітали їх особисто, щоб і цей рік запам’ятався по-особливому.

DS8 DS13 DS9

Нововведенням у святкуванні став також конкурс «The best група». Кожна група презентувала себе, знявши та змонтувавши неймовірно цікаві відео. Всім вдалося передати ту атмосферу, яка панує у аудиторії, гуртожитку, показати свою згуртованість, дружбу, розкрити себе, як особистість.

DS10 DS11

Відеоролики, які отримали найбільшу кількість вподобань, були відзначені на урочистому засіданні до Дня студента. Саме тут були вручені солодкі призи переможцям, відзначені студенти коледжу за високі досягнення у навчанні та активну діяльність у громадських та культурно-мистецьких заходах та нагороджені переможці конкурсу «Найкраща кімната».

DS14 DS16 DS15

Навіть в умовах таких обмежень у нашому коледжі вдалося зробити цей день веселим, безтурботним, радісним і цікавим. Для багатьох людей студентські роки — це найкращий час молодості, який вони потім згадують з посмішкою на обличчі. А ми впевнені, що студенти Дубенського коледжу РДГУ будуть згадувати їх лише так.

 

Студентський прес-центр Дубенського коледжу РДГУ