Особливості працевлаштування та побудови професійної кар’єри

      Коли студент переконаний, що правильно обрав професію, це спонукає його активно оволодівати нею. А коли випускник впевнений, що зможе отримати роботу за спеціальністю, це ще більше стимулює його працювати над собою та постійно удосконалюватися. Діяльність Центру сприяння працевлаштуванню випускників коледжу спрямована на створення необхідних умов для ефективної реалізації їхнього права на працю та забезпечення конкурентоспроможності на ринку праці.

PROF 12

 

  Так, 23 листопада за співпраці керівника Центру сприяння працевлаштуванню студентів коледжу Багнюк К.Р. та начальника відділу активної підтримки безробітних Дубенської міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості Шамрило Т.М. проведено лекцію-бесіду «Особливості працевлаштування та побудови професійної кар’єри». У ході роботи випускники шкільного, дошкільного відділень та відділення соціальної педагогіки ознайомилися із діяльністю та видами надання послуг Центру зайнятості в цілому, спільно розкрили зміст поняття та етапи побудови професійної кар’єри, склали план пошуку роботи, визначили та проаналізували ключові навички, які необхідні на сучасному ринку праці та переваги легальної зайнятості.

PROF 13 PROF 11

 

На завершення випускники пройшли тест на визначення готовності до пошуку роботи та побудови професійної кар’єри, який засвідчив їхню цілеспрямованість і тверду позицію у пошуку роботи. Також студенти отримали інформаційні буклети, зокрема «Професійна кар’єра: злет по сходинках», «Кар’єрний радник», «Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю», у яких рекомендовано ряд електронних сервісів для онлайн пошуку роботи, проходження різноманітних навчальних співбесід та тестувань, запропоновано створення електронного кабінету шукача роботи тощо.

PROF 17

Тож бажаємо нашим випускникам активності та наполегливої праці під час пошуку роботи, а працівники Центру сприяння працевлаштуванню студентів коледжу допоможуть вам оволодіти сучасними засобами пошуку роботи та забезпечать вас необхідною консультаційною підтримкою з урахуванням сучасних тенденцій ринку праці.