Профорієнтація випускників. Проведення тренінгу для студентів відділення соціальної роботи.

Нам важливо, щоб випускники коледжу володіти як теоретичними, так і практичними навичками пошуку роботи та вміло застосовували набуті знання. Тож 18.03.2021р. за співпраці фахівця з профорієнтації випускників коледжу Багнюк К.Р., головного спеціаліста відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Новосада В.Д. та начальника відділу активної підтримки безробітних Дубенської міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості Шамрило Т.М. проведено тренінг «Підготовка резюме та шляхи його використання» для випускників коледжу відділення соціальної роботи.

prsr1 prsr2

Під час заходу студенти детально проаналізували види резюме, ефективність, переваги і недоліки застосування кожного з них, загальні вимоги до написання документа та кожен обов’язковий блок резюме. Переглядаючи фото та відеоматеріали, випускники розглянули приклади різних стандартних і нетипових резюме, отримали інструктивні картки «Правила складання резюме», «Основні пункти резюме», «Особисті якості. Ділові вміння», буклети «Профорієнтація та розвиток кар’єри», «Державна служба зайнятості інформує».

prsr3 prsr4

На завершення учасники тренінгу обговорили загальні питання працевлаштування молоді та розглянули можливість супроводу молодого фахівця Центром зайнятості під час планування пошуку роботи, удосконалення навичок та реалізації кар’єри. Для закріплення теоретичного матеріалу студенти отримали домашнє завдання, після перевірки якого за необхідності їм буде надано додаткові консультації та поради щодо удосконалення самопрезентації, задля того, аби за допомогою цілісного, змістовного, проте лаконічного резюме випускники змогли достойно презентувати себе як конкурентноспроможного фахівця та отримати роботу своєї мрії.

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5