6 квітня - Міжнародний день спорту!

У Дубенському педагогічному фаховому коледжі студенти люблять спорт, а ще більше полюбляють змагання! Результати змагань на першість коледжу приурочуємо до сьогоднішнього свята!

ВОЛЕЙБОЛ (дівчата). З 01 по 04 березня у спортивній залі коледжу змагалися дівчата-волейболістки. У зв'язку з карантинними обмеженнями у складі команд було по 3 гравці. Старалися усі, та переможцями стали серед третіх курсів - 3-А, серед других - 2-С, серед перших - 1-А. У фіналі третє місце посіли студентки 4 курсу, друге місце - 3 курсу, перше місце вибороли студентки 1 курсу Мельничук Олена, Сорока Анна та Захарчук Соломія.

fizkult14 fizkult01

ШАХИ та ШАШКИ 03 березня у корпусі № 2 відбулися змагання серед студентів на першість коледжу з шахів та шашок. Боротьба була напруженою і цікавою, блискавичні рішення та обдумані ходи, кожен з шахістів намагався "вирвати" перемогу у свого суперника.  У результаті неодноразових складних двобоїв перемогу здобули:

Шахи (юнаки):

1 – Шманін Михайло (1-Б)

2 – Федченко Євген (2-В)

3 – Блащук Ярослав (4-В)

fizkult02

 

Шахи (дівчата)

1 – Джумига Лілія (2-В)

2 – Кирилюк Надія (3-Д)

3 – Герасимчук Наталія (1-Б)

fizkult17

 

Шашки (юнаки)

1 – Христецький Назар (1-Б)

2 – Грицюк Володимир (1-А)

3 – Раковський Петро (1-Б)

fizkult05

Шашки (дівчата)

1 – Купрійчик Анна (1-А)

2 – Голуб Юлія (2-А)

3 – Остапчук Софія (1-Д)

fizkult04

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС 10 березня боролися за пальму першості тенісисти коледжу. Місця розташувалися наступним чином:

Юнаки
1 - Пшеничний Андрій (4-В)

2 - Намчук Михайло (3-В)

3 -  Поліщук Микола (2-В)

Дівчата

1  - Герасимчук Анна (2-С)

2  - Мельник Іванна (3-А)

3 - Пелих Оксана (2-Б)

ВОЛЕЙБОЛ (юнаки). 11 березня цікаво пройшли змагання між курсами серед юнаків. Третє місце в команди 2 курсу, друге місце - в 1 курсу, а перше місце виборола команда 3 курсу. Склад команди: Рущак Іван, Зайчук Ярослав , Намчук Михайло .

fizkult07 fizkult09

БАСКЕТБОЛ (дівчата). З 22 по 25 березня у спортивній залі коледжу змагалися дівчата-баскетболістки. Також старалися усі, та переможцями стали серед третіх курсів - 3-Д, серед других - 2-Д, серед перших - 1-Б. У фіналі перше місце вибороли студентки 4 курсу Гуменюк Ганна (4-Б), Ланцута Оксана (4-А) та  Місюрка Марія (4-Б).

fizkult10

ЩИРО ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ! ДЯКУЄМО УСІМ УЧАСНИКАМ ЗМАГАНЬ! БАЖАЄМО МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я ТА УСПІХІВ!

Архів новин (оберіть дату)