Тиждень фізичної культури та спорту у ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ»

Кожного року, у другу суботу вересня, наша країна святкує День фізичної культури та спорту – свято, що символізує велич духу, красу, силу, здоров’я та мужність, адже за всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства. Традиційно ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» підтримує це свято, проводячи різні спортивні заходи. З 06 по 10 вересня 2021 рокувідбувся Тиждень фізичної культури та спорту. У рамках тижня було проведено:

1. У бібліотеці коледжу організована книжкова виставка до Дня фізичної культури та спорту України.

2. Товариська зустріч студентів та викладачів Дубенського коледжу РДГУ з волейболу. З волейбольною збірною командою юнаків та дівчат змагалися викладачі коледжу. Цікавою та напруженою була гра, та перемогу цього року вибороли студенти.

1

2 3

3. Змагання з шашок. У шашки грали ще давньоєгипетські фараони та грецькі боги. Дошку в клітинку та розділення фігур на чорні та білі придумали французи у Середньовіччі. Шашки були улюбленою грою таких великих полководців, як Наполеон та Петро І. Люблять цей вид спорту і студенти коледжу.

У змаганнях взяли участь представники від груп І-ІІІ курсів, а перемогу здобули:

Юнаки:

             І місце – Шманін Михайло (2-Б);

             ІІ місце – Поліщук Микола (3-В);

             ІІІ місце – Максимюк Іван (3-Б).

Дівчата:

               І місце – Легка Тіна (1-А);

               ІІ місце – Купрійчик Ганна (2-А);

               ІІІ місце – Джумига Лілія (3-В).

4 5
6 7

 

         4. В актовій залі коледжу студенти мали можливість познайомитися з відомим спортсменом, майстром спорту України з веслування на байдарках та каное, учасником Чемпіонатів світу та Європи, чемпіоном України, головним спеціалістом відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради Богданом Кучмеєм.

10

 

8 9

5. Вулична акція «Здоровим бути модно!» Лідерські групи 4-С та 2-Б проекту «За здоровий спосіб життя» у рамках соціальної програми «Дубенський коледж РДГУ - дубенчанам» привітали краян з Днем фізичної культури та спорту, розповсюджуючи серед жителів листівки з вітанням та інформацією щодо популяризації здорового способу життя.

11 12

 

Протягом тижня спортивні змагання об’єднали кращих представників студентства.Усім бажаємо олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!