Онлайн лекція-тренінг «Особливості пошуку роботи та проходження співбесіди»

   Запровадження карантинних заходів змушує урізноманітнювати форми діяльності в освітній сфері, у тому числі в проведенні профорієнтаційної роботи з випускниками коледжу. Ми прагнемо, аби наші студенти успішно працевлаштувалися, а тому формуємо в них активність у напрямку пошуку роботи, психологічну здатність долати невдачі на різних етапах пошуку, розвиваємо навички самопрезентації як одного з ключових чинників конкурентоспроможності на ринку праці. Так, 28.10.2021р. керівник підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» Катерина Багнюк та начальник відділу активної підтримки безробітних Дубенської міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Шамрило дистанційно (за допомогою платформи ZOOM) провели лекцію-тренінг «Особливості пошуку роботи та проходження співбесіди» для студентів випускних груп коледжу.

PROF 1 PROF 2

 

Під час онлайн-конференції фахівці визначили основні етапи планування пошуку роботи, ознайомили випускників із джерелами інформації про вакансії, інструментарієм пошуку роботи випускниками самостійно, а також через систему приватних і державних посередників, удосконалили вміння студентів проводити адекватну оцінку вартості своїх вмінь на ринку праці, покроково розглянули основні правила підготовки та проходження різних видів співбесід з роботодавцем, окреслили план дій та проведення самоаналізу в разі відмови в працевлаштуванні, розширили знання випускників щодо механізму правового регулювання працевлаштування молодих спеціалістів та дали поради, як уникнути шахрайства при працевлаштуванні.

PROF 3 PROF 4

 

На завершення випускникам було запропоновано порівняльний відеоролик, проаналізувавши який, фахівці та студенти спільно дійшли висновку, що знання ділової етики під час працевлаштування значно спрощує процес налагодження комунікативних зв’язків із роботодавцями.

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5