Профорієнтація випускників. Онлайн-конференція. РДГУ

В умовах повномасштабної війни ми посилено працюємо над тим, щоб наші випускники були компетентні в питаннях вступу до ЗВО. Віримо у світле майбутнє. Найближчим часом для наших випускників стоїть непростий вибір достойного закладу для продовження здобуття якісної вищої освіти, а саме таким ми вважаємо Рівненський державний гуманітарний університет.

prof07 prof11 prof09 prof10
prof05 prof06

Відповідно до ситуації в нашій країні змінилися умови, правила, терміни вступу до ЗВО, тому фахівець з профорієнтації випускників ВСП «Дубенський педагогічний ФК РДГУ» Катерина Багнюк спільно з відповідальною особою за профорієнтаційну роботу в РДГУ Тетяною Черніговець, кандидатом політичних наук, доцентом Ольгою Крет організували онлайн-конференцію для випускників коледжу щодо особливостей вступу в 2022р. У проведенні заходу взяли участь заступник відповідального секретаря приймальної комісії РДГУ, доцент кафедри теорії та методики виховання Шалівська Ю.В.; представники психолого-природничого факультету (канд. психологічних наук, доцент кафедри загальної психології та психодіагностики, декан психолого-природничого факультету Павелків В.Р.), філологічного (заступник декана з виховної роботи, канд. пед. наук, доцент Павлюк Н.П.), педагогічного факультетів (декан, канд. пед. наук, професор Сілков В.В., заступник декана з виховної роботи, канд. пед. наук, доцент Міщеня О.М.), а також факультету математики та інформатики (канд. технічних наук, доцент кафедри інформатики та прикладної математики Сінчук А.М.), документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики (кандидат педагогічних наук, доцент Черніговець Т.І.).

 

Усі інформаційні буклети та презентації з детальною та контактною інформацією розміщені на офіційній сторінці нашого коледжу у Facebook.

Тож вдалого вибору, успішного вступу, якісних знань і мирного життя вам, шановні випускники!

Архів новин (оберіть дату)

June 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3