Презентація фрагментів виховних занять «Василь Олександрович Сухомлинський: учитель, педагог, дитячий письменник»

«Роби добро не тільки тоді, коли тебе бачать люди; значно більше треба для того, щоби бути справжньою людиною, коли тебе ніхто не бачить».

 В. О.Сухомлинський

15 вересня 2022 року в рамках декадника циклової комісії викладачів психолого-педагогічних дисциплін,  приуроченого видатному українському педагогу-гуманісту, вченому зі світовим ім’ям В.О. Сухомлинському, з нагоди 104-річчя від дня його народження,  у  нашому коледжі було проведено захід «Василь Олександрович Сухомлинський: учитель, педагог, дитячий письменник» за участі студентів 2-ПО курсу (викладачі Чайка Н.С., Омельчук В.В.).

suh1 suh2

В.О.Сухомлинський- мудра і творча людина. У нього була надзвичайна любов до дітей. Він умів говорити з ними і слухати їх. Писав твори для дітей, навчав казкою, грою, спілкуванням з природою, дотиком до дерева, до росинки, до сонячного промінчика до прекрасного….

suh3 suh4

Під час заходу студенти продемонстрували фрагменти виховних занять з використанням творів великого педагога, які були апробовані на практиці з позакласної та позашкільної виховної роботи, а також поглибили знання про життя і творчість цієї чудової людини.

suh5 suh6

Усі студенти поставились до виконання поставлених завдань творчо та самовіддано - за що хочеться висловити їм щиру вдячність та закликати усіх:  «Ми маємо дуже могутню постать у педагогіці. Тож звернімось до його золотих розсипів, до його мудрих уроків і читаймо, думаймо, зростаймо.  Напуваймо цією чистою джерельною водою наші серця, щоб бути здоровими, міцними духом, красивими душею. В.О. Сухомлинський – великий педагог і великий письменник приходить до нас, щоб разом з нами відроджувати дух народу, розбудовувати незалежну Україну

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5