Підсумки Всеукраїнського мистецького конкурсу «Жінок оспівую красу» та творчого конкурсу ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» для студентів та учнів закладів загальної середньої освіти «Летіли ангели у небо: історія довжиною у століття"

«Будь-яка творчість є по суті молитва. Будь-яка творчість спрямована у вухо Всевишнього». 11 березня 2024 року у залі засідань коледжу зібрались лауреати Всеукраїнського мистецького конкурсу «Жінок оспівую красу» та творчого конкурсу ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» «Летіли ангели у небо: історія довжиною у століття».

Церемонію нагородження вітальним словом розпочав директор коледжу Валерій БАБАК, який відзначив важливість креативного погляду на світ та його актуальність у формуванні громадянської позиції.

Лауреати Всеукраїнського мистецького конкурсу «Жінок оспівую красу» отримали свої нагороди (озвучені на сторінці коледжу у Фейсбуці 01.03.2024 року).

Переможцями І премії творчого конкурсу «Летіли ангели у небо: історія довжиною у століття» стали:

  1. Вокальний ансамбль «Dolce», комунального закладу «Тараканівський центр культури та дозвілля» Будинку культури с.Тараканів в номінації «Вокальне мистецтво».
  2. Вікторія ТАБОР, учениця Дубенського ліцею № 1 в номінації «Образотворче мистецтво».
  3. Олександр СТРІЛЬЧУК, студент 1-А курсу в номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво».
  4. Іванна НАЙДЮК, студентка 1-Б курсу в номінації «Художнє слово».
  5. Студенти 3-С курсу в номінації «Відеомистецтво».

Журі, очолюване головою Ради з національно-патріотичного виховання коледжу Іриною ПУЛИК, визначило і головну нагороду – ГРАН-ПРІ, яку отримала студентка 1 курсу, групи А Ангеліна КУЧМЕЙ.

MyCollages5

Подякою за підготовку учасників творчого конкурсу для студентів та учнів закладів загальної середньої освіти «Летіли ангели у небо: історія довжиною у століття» були відзначені Іванна ДУЦЬ (художній керівник комунального закладу «Тараканівський центр культури та дозвілля» Будинку культури с.Тараканів), Оксана КЕДИСЬ (викладач образотворчого мистецтва Дубенського ліцею №1), Наталія ЧАЙКА (викладач ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ»).

Вітаємо усіх переможців і бажаємо подальших творчих злетів на славу України.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглянути відеороботи учасників можна за покликанням: https://cutt.ly/mw0kvCJv

Strilchuk Tabor
робота Олександра СТРІЛЬЧУКА  Робота Вікторії ТАБОР

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5