День цивільного захисту – 2024

    Згідно з вимогами Міністерства освіти і науки України, відповідно до річного плану роботи коледжу 23 квітня у навчальному корпусі №1 по вулиці Шевченка, 54 проведено об’єктові тренування за темою «Дії керівного та особового складу невоєнізованих служб та формувань при виявленні на третьому поверсі навчального корпусу вибухового предмета».

    Обстановка, що була створена, відповідала тій, що може бути при виникненні реальної пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Заходи Дня цивільного захисту охопили широке коло питань порядку дій при різних надзвичайних ситуаціях.

   Об’єктові тренування розпочалися об 11:00 годині, трьома дзвінками (один довгий і два коротких) учасників освітнього процесу сповістили про виникнення надзвичайної ситуації, після чого у встановлений часовий норматив (3 хвилини) здобувачів освіти та працівників закладу евакуювали на безпечну відстань з небезпечного приміщення, провели їх облік відповідно до списку.

DCZ01

    Викладач захисту України Петро МАКСИМЮК ознайомив студентів з правилами поведінки з вибуховими речами та предметами.

    Інженер з охорони праці Ігор БОДНАР нагадав студентам правила пожежної безпеки в навчальному закладі.

    У заходах Дня цивільного захисту взяли участь працівники Дубенського районного управління ДСНС Анатолій КАПРАН та Сергій КАПРАЛЬЧУК, які провели для здобувачів освіти та працівників коледжу практичне заняття з цивільного захисту; присутніх детально ознайомили з правилами пожежної безпеки та порядком дій при виникненні загоряння, розглянули різні типи вогнегасників та види пожеж, при яких їх можна використати.

DCZ 02

    Особливу увагу приділено вибуховим предметам та правилам безпечної поведінки з ними. Працівники ДСНС розповіли про порядок дій при виявленні саморобних вибухових пристроїв, мін, снарядів та іншої вибухівки. Студентам та працівникам коледжу показали навчальні відео з даної тематики та презентацію.

    Адміністрація ВСП «Дубенський педагогічний ФК РДГУ» вдячна працівникам ДСНС Анатолію КАПРАНУ та Сергію КАПРАЛЬЧУКУ за проведене практичне заняття.

    Заходи Дня цивільного захисту показали належний рівень знань студентами правил поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5