Засідання методичного об’єднання викладачів іноземних мов вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області

18 листопада 2015 року в Дубенькому коледжі РДГУ відбулося засідання методичного об’єднання викладачів іноземних мов вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області. В рамках засідання викладачами предметно-методичної комісії іноземної філології було заплановано та проведено такі заходи:

  • - зустріч учасників методоб’єднання з адміністрацією коледжу, презентація коледжу;
  • - презентація предметно-методичної комісії викладачів іноземної філології;
  • - студентський флеш-моб;
  • - обмін досвідом використання інформаційно-комунікаційних технологій на заняттях іноземної мови за професійним спрямуванням;
  • - виставка навчально-методичних посібників, виданих викладачами комісії іноземної філології;
  • - фрагмент заняття іноземної мови за професійним спрямуванням;
  • - екскурсія до Дубенського музею-заповідника.

 

         На початку роботи засідання його учасників привітали директор коледжу В.П.Бабак, який зробив короткий екскурс в історію коледжу та розповів про плани на майбутнє, і заступник директора з навчальної роботи М.К.Наумчук, яка ознайомила гостей з особливостями планування навчального процесу з іноземної мови у коледжі.

DSCN2437   DSCN2412

         Голова предметно-методичної комісії О.А.Зінченко розповіла про успіхи та позитивний педагогічний досвід викладачів іноземних мов коледжу.

         Особливо емоційно гості вітали учасників студентського флеш-мобу, які розважали присутніх цікавою інформацією, піснями та танцями.

           А.В. Кочубей та Г.М. Романова ознайомили присутніх зі специфікою викладання та використання ІКТ на заняттях іноземної мови за професійним спрямуванням у Дубенському коледжі РДГУ.

           Зрозуміло, що метою вивчення курсу іноземної мови за професійним спрямуванням є не лише набуття практичних навичок спілкування, а й формування професійних навичок, необхідних для роботи майбутніх вчителів, вихователів та соціальних педагогів. Кілька років тому у коледжі розроблено інтегровану програму професійно-практичної підготовки студентів «Джерело». В рамках цієї програми функціонує ряд центрів. З особливостями роботи центру інтеркультурності викладачів іноземних мов Рівненщини ознайомила його керівник Т.Я. Пелагій.

         О.А.Зінченко продемонструвала фрагмент заняття іноземної мови за професійним спрямуванням на тему «OutstandingPedagogues» з елементами використання ІКТ на 4-А курсі.

DSCN2453   DSCN2454

       Також присутні мали можливість ознайомитися з навчально-методичними посібниками, виданими викладачами іноземних мов Дубенського коледжу.

 

DSCN2463  DSCN2464 

         Не залишила байдужими гостей коледжу екскурсія до Дубенського музею-заповідника.

         Голова методичного об’єднання М.А.Ярощук від імені учасників засідання подякувала викладачам предметно-методичної комісії іноземної філології та адміністрації коледжу за теплий прийом та приємні хвилини, проведені у Дубенському коледжі Рівненського державного гуманітарного університету.  

 

 

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2