Дні наукового дошкілля

У рамках відзначення Днів науки за ініціативи викладачів предметно-методичної комісії дошкільної педагогіки, психології та окремих методик, організовано «Дні наукового дошкілля». Впродовж цих днів студенти відділення дошкільної освіти мали змогу продемонструвати свої наукові здобутки та результати педагогічних досліджень.

 

 

CIMG7380  CIMG7382 

 

Із вітальним словом до студентів звернулася голова предметно-методичної комісії викладачів дошкільної педагогіки, психології та окремих методик, кандидат педагогічних наук Р.Г.Найда,яка наголосила на особливому значенні науково-дослідницької роботи студента для формування майбутнього конкурентоспроможного фахівця дошкільної освіти в умовах євроінтеграції та інтернаціоналізації вищої освіти в Україні.

Було проведено захист студентських наукових робіт. Студенти третього курсу мали можливість представити спільно з керівниками розробки пошукових робіт. Зокрема, Ткачук К., Чумак О., Левчук І., Олексійовець В., Цибіна І., Король К. презентували у фінальному відборі студентських наукових робіт свої напрацювання. Приємно відмітити про комплексний підхід до представлених здобутків: Король Катерина апробувала свою роботу на Х Всеукраїнській науково-практичний інтернет-конференції, яка відбулася в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди; Чумак Олеся мала можливість з’ясувати ефективність арт-терапії під час участі у засіданні творчої дидактичної лабораторії на базі ДНЗ №7 м. Дубно. Ткачук Катерина, Левчук Ірина, Олексійовець Вікторія презентували виготовленні посібники.

Активно до заходів, присвячених Дню науки, долучилися і четвертокурсники, які продемонстрували свої дослідження, засвідчивши новизну поставлених питань, оригінальність їх вирішення, ступінь володіння методами дослідження, логічність, послідовність, аргументованість, грамотність викладення матеріалу. У їх доробку були наукові статті, виступи на конференціях, конкурсах, захист курсових робіт. Студентка 4-Д курсу Полюхович К. прийняла участь у Відкритому інтермодальному конкурсі навчальних закладів «Від початківця до професіонала», організованому Рівненським державним гуманітарним університетом.

 

 

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2