Свято зустрічі випускників

Гарне, справді родинне свято зібрало у стінах рідної альма –матері   21 травня  2016 року випускників усіх поколінь. На довгоочікувану і  хвилюючу зустріч прийшли колишні студенти з різних куточків України. Урочиста і традиційна подія гостинно запросила до актової зали тих, хто мав за честь колись навчатися у Дубенському педагогічному училищі чи в Дубенському коледжі РДГУ , здобуваючи знання однієї із найпочесніших і найгуманніших професій –вчителя. Щира посмішка, доброзичливий сміх, міцні обійми, дружні поцілунки,  безмежна радість - все це було зримо присутнє , а навколо панувала чудодійна атмосфера  затишку і тепла. 

У цей святковий день випускників різних років сповнювали лише позитивні емоції, приємні спогади про коледж, однокурсників, викладачів. Для кожного з них – це свято довгоочікуване і бажане,  свято зустрічі з юністю! Випускники - винуватці свята мали нагоду знову повернутися  у ті незабутні роки юності, які , як вони потім згадували , залишилися  в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

P5219144 P5219149

Ювіляри усіх років переконували теперішніх студентів, що навчальний заклад найкращий, бо саме він дав їм старт у життя. А коледж, незважаючи на те, скільки років пройшло - пролетіло чи  то п’ятдесят ,чи  лише п’ять, пам’ятає кожного свого студента, радіє успіхам і безмежно гордиться  своїми випускниками. З уст тих, хто у вечір споминів причастився до слова, йшло тільки добро і радість; були  теплі й щирі слова, сповнені безмежної вдячності за міцні знання, за турботу, за людяність.

Коледж  також дуже щасливий тим , що з кожним роком все більше і більше  випускників,  залишаючи за порогом життєві проблеми , приходить на свято у храм науки, де вічно панує  дух юності, романтики і оптимізму.

P5219126 P5219129

В день зустрічі випускників в коледжі було відкрито Музей, який створений завдяки зусиллям директора, його заступників, завідувачів відділеннями, пенсіонерів, викладачів та студентів коледжу. Всі матеріали музею використовуються для поглиблення знань студентів про педучилище – попередника коледжу, про розвиток педагогічної освіти на прикладі свого навчального закладу, про перших викладачів та студентів, про випускників, які прославили його і ввійшли в історію навчального закладу.

Шановні випускники, дякуємо, що ви не забуваєте  заклад , який на час навчання став вам другою домівкою. Знайте, куди б не вела вас дорога життя, у яких краях ви б не опинились, завжди зможете повернутися на  рідний поріг, тут вас зустрінуть з ніжністю і теплом. Тому ми не прощаємося, а тільки говоримо до наступного побачення. До нової  зустрічі, друзі!

 

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2