Святий Миколай у Дубенському замку.

22121419 грудня волонтери Дубенського коледжу РДГУ взяли участь у святкових заходах до Дня Святого Миколая у Дубенському історико-культурному заповіднику.

Свято було наповнене  дитячими забавками, цікавими зустрічами, новорічними дивами. До замку «прибули»  Миколаї з багатьох країн – Німеччини, Чехії, Польщі, а також Норвегії. Саме роль Йоулупукке з цієї північної країни блискуче зіграв студент ІІІ-Б курсу Ковальчук Володимир.

Справжня шеренга вишикувалась в тій частині залу, де святковий настрій дарували дітям Церольчук Олена, Карпюк Марія, Рогаль Наталія, Юрчик Ярослава, Приступлюк Марія творчими новорічними розмальовками. Боді-арт викликав велике зацікавлення серед дубенчан і гостей міста.

Дзеркальна зала замку була переобладнана під Майстерню Діда Мороза. Саме тут гноми (чию роль виконували студенти лідерської групи І – В курсу волонтерської програми «Минуле – поруч») разом з дітьми виготовляли новорічні прикраси на ялинку, іграшки, ланцюжки. Лідерська група ІІ-Д курсу екологічного проекту «Рідне місто» провели акцію «Збережи ялинку» і показали, як з підручних матеріалів можна виготовити лісову красуню без нанесення шкоди природі.

А в Червоній залі чарівну атмосферу своєю казкою створювали студенти лідерської групи ІV-Д курсу лідерської програми  «Серце віддаю дітям». Разом з бременськими музикантами діти побували на гостинах у Лисички та Журавля, Машеньки, Попелюшки та Принца, познайомились із мешканцями чарівної Рукавички.

Свято вдалось саме через високу активність та творчість наших студентів та викладачів-координаторів соціальної програми «Дубенський коледж-дубенчанам»: Ковальчук Н.Д., Сірман О.А., Гаврилюк Г.Г. та Цимбалюк Т.В.

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2