На допомогу випускникам започатковано профорієнтаційну співпрацю із Рівненським державним гуманітарним університетом

Сьогодні одним із важливих завдань вищого навчального закладу є забезпечення максимальної ефективності підготовки фахівців відповідно до реальних вимог та потреб ринку праці.

PROF10 PROF11

Нам важливо, щоб випускники коледжу змогли успішно реалізуватися за здобутою спеціальністю (працевлаштуватися та продовжити навчання у закладах вищої освіти для здобуття ОКР «Спеціаліст», згодом «Магістр»). Тому з грудня 2020р. за ініціативи директора коледжу Бабака В.П. та фахівця з профорієнтації випускників навчального закладу Багнюк К.Р. започатковано співпрацю з ЗВО, зокрема Рівненським державним гуманітарним університетом, для розширення знань студентів про напрями підготовки, нові спеціальності та особливості подальшого навчання у ЗВО III-IV рівнів акредитації.

PROF14

Так, 07.12.20 та 14.01.21р. проведено онлайн-конференції спільно з представниками філологічного та педагогічного факультетів РДГУ, на яких заступник декана з виховної роботи філологічного факультету, канд. пед. наук Капелюх Д.П., доцент, кандидат філол. наук Терещенко Т.В., канд. пед. наук, професор Середюк Л.А., заступник декана з виховної роботи відділення української філології, канд. пед. наук, доцент Павлюк Н.П., канд. філол. наук, в.о. доцента кафедри стилістики та культури української мови Мушировська Н.В., канд. філол. наук, доцент кафедри української мови імені професора К.Ф.Шульжука Щербачук Н.П., декан педагогічного факультету, канд. пед. наук, професор Сілков В.В., заступник декана з виховної роботи, канд. пед. наук, доцент Міщеня О. М. детально ознайомили випускників коледжу із Умовами прийому та правилами вступу абітурієнтів до РДГУ, за допомогою презентацій продемонстрували різноманіття насиченого студентського життя на факультетах, розповіли, які перспективи відкриваються у майбутньому перед студентами, які здобудуть основну спеціальність і ряд можливих кваліфікацій, запропонованих РДГУ. Випускники також мали можливість поставити запитання, які їх цікавили, представникам факультетів і отримати відразу достовірну лаконічну інформацію.

PROF16

Сподіваємось, взаємна співпраця між представниками коледжу та університету сприятиме підвищенню рівня обізнаності випускників та допоможе зробити вдалий вибір серед широкого спектру спеціальностей, які пропонують ЗДО.

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2