У коледжі відбувся антикризовий психологічний тренінг

Викладачі коледжу взяли участь у психологічному тренінігу «Ефективний вплив на студентів, які знаходяться у кризових ситуаціях». У ході динамічного, насиченого практичними вправами, заняття куратори академічних груп та викладачі опанували прийоми і техніки подолання кризових ситуацій та гармонізації психологічного стану студентів. Заняття проведено у рамках програми розвитку психологічної компетентності педагогів коледжу щодо протидії шкідливим впливам деструктивних Інтернет-ресурсів та спільнот.

У ході тренінгу психолог коледжу Святослав Добровольський ознайомив педагогів з методиками екстреної психологічної допомоги студентам, котрі опинилися у гострі кризові ситуації. Викладачі спільно з тренером відпрацювали психотехніки антикризової психологічної інтервенції спрямованої на подолання гострого кризового стану.

trpsy1 trpsy2

Педагоги переглянули відеоурок та практично засвоїли комплекс вправ саморегуляції для нейтралізації афективних емоційних проявів і попередження екстремальної поведінки від провідного кризового психолога ЗСУ України, наукового кореспондента інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України Андрія Фоменка. Опановані педагогами вправи характеризуються високою ефективністю, простою та легкістю виконання в умовах освітнього процесу.

Тренінг сприяв підвищення психолого-педагогічної компетентності викладачів коледжу та збагатив їхній психологічний арсенал ефективної педагогічної взаємодії зі студентами у складних (почасти кризових) умовах сьогодення.

Архів новин (оберіть дату)

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2