Дорогою до альма-матер

У четвер, 15 жовтня, у Дубенському педагогічному фаховому коледжі РДГУ в рамках програми «Калиновий передзвін» відбулась зустріч із випускником закладу, а нині відомим українським поетом, письменником, драматургом, сценаристом Олександром Ірванцем. На зустрічі були присутні викладачі, студенти старших курсів, дискусійний клуб (керівник – Іванова О. С.).

irv1 irv2

Автор представив студентам свою збірку «Три плюс два». Вона вмістила п’єси, які ставилися на сценах Німеччини, США, Польщі, Хорватії, виконувалися в Україні на професійному й аматорському рівнях. У фокусі цих п’єс — наш сучасник, прогресивний і свідомий відповідальності своєї суспільної місії, яку йому випало виконувати в нелегкий і суворий час.

Невимушене спілкування з аудиторією надавало особливого емоційного відтінку зустрічі. Так, пролунало чимало спогадів про наш заклад, думок про роль тодішнього педколеджу у формуванні раннього Олександра Ірванця. Як наслідок – десятки запитань, які лунали від студентів та викладачів, адже пану Олександру вдалось налаштувати слухачів на відверту і водночас легку розмову.

irv3 irv4

Також студенти змогли отримати найцінніший досвід – прослухали читання п’єс і поезій у виконанні самого автора. Погодьтесь, таке трапляється не часто.

Дякуємо Олександру Ірванцю за те, що не забуває свою альма-матер, знайомить нас із сучасною українською літературою, за подаровану закладу книгу із автографом автора. Студенти чекають наступної зустрічі. Тому наснаги у творчості, щоб швидше з’явився привід представити свій новий витвір.

irv5

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5