Body Percussion (перкусія)

Серед сучасних технологій навчання вирізняється ритмічно-рухова інтерпретація музичних творів.

Body Percussion – техніка музикування, у якій інструментом, що звучить, є тіло людини. Це активне «проживання» ритму, можливість стати частинкою живої ритмічної пульсації різних стилів музики, захопливий процес, складна командна робота. Людина може використовувати всі частини тіла (зазвичай руки та ноги), при цьому перетворюючись на оркестр, який звучить і рухається. На сьогодні техніка Body Percussion  відома в усьому світі. ЇЇ активно застосовують у різних галузях: музика, хореографія, фізична культура, психотерапія, соціальна педагогіка, нейропсихологія тощо.

perkusia

15 грудня 2023 року викладачі музичних дисциплін Ірина Пулик, Вікторія Янчук та студенти ІІІ курсів нашого коледжу на запрошення “Центру професійного розвитку педагогічних працівників” Дубенської міської ради відвідали майстерку “Body percussion – енергія природи і ритму серця”, яку підготувала та презентувала вчитель музичного мистецтва ліцею №7 Надія Донець.

Сказати, що було цікаво, – це не сказати нічого. Особливе захоплення в присутніх викликала практична частина методичного кейсу, у якій і вчителі, і викладачі, і студенти занурилися в ейфорію творчості. Майстерка видалася презентабельною, актуальною, дієвою та методичною. В обговоренні дійшли спільної згоди, що такі заходи пролонгують дієву співпрацю між ЗЗСО та коледжем, і домовились про проведення зустрічі в практичному форматі уже в стінах нашого навчального закладу. З приємністю зауважуємо, що координатор мистецької освітньої галузі “Центру професійного розвитку педагогічних працівників” Дубенської міської ради Ольга Ющук-Собчук – наша випускниця.

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5