Чергова зустріч із стейкхолдерами

Важливим чинником забезпечення якості підготовки сучасних фахівців є тісна співпраця з стейкхолдерами, а саме – людьми, які зацікавлені у майбутніх випускниках. До цієї групи, перш за все, належать роботодавці, фахівці-професіонали, які добре знають, якими компетентностями має володіти випускник закладу фахової передвищої освіти, майбутні абітурієнти та їх батьки. В кінці 2023 року Відокремленим структурним підрозділом «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» були визначені пріоритетні завдання зовнішніх стейкхолдерів:

  • визначення головних напрямів запровадження інновацій;
  • сприяння практичній підготовці здобувачів фахової передвищої освіти;
  • надання пропозиції щодо покращення якості практичної підготовки здобувачів фахової передвищої освіти та необхідних компетенцій;
  • проведення спільних зустрічей студентів коледжу та учнів ЗО в освітньому, культурному та спортивному просторі.

15 лютого 2024 року студенти та викладачі коледжу в рамках такої співпраці завітали до Варкович. Нас гостинно зустріли голова Варковицької сільської територіальної громади Юрій Парфенюк, начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери Ніна Климчук, директорка початкової школи Олена Парфенюк, директорка ліцею Антоніна Литвинець.

Var01

Директор коледжу Валерій Бабак очолив велику делегацію нашого закладу, яка складалась із 28 членів: адміністрації, викладачів та студентів (разом із головою студентської ради Дариною Момотюк та головою студентського профкому Олександром Тихим).

Господарі ознайомили нас із навчальною базою та матеріально-технічними можливостями школи та ліцею, особливостями освітньої діяльності НУШ. Студенти звернули увагу на освітній простір, який є досить зручним та комфортним для учнів. Кожен клас вирізняється кольоровою гамою та індивідуальною манерою оснащення. Нас приємно вразили з любов’ю оформлені рекреаційні куточки, зони релаксу початкової школи, а також навчальні кабінети, фольклорна та музейна кімнати Варковицького ліцею.

var02

Насичена програма зустрічі розпочалася з традиційного ранкового кола, до якого були залучені і господарі, і гості. А далі були зустрічі з дошкільнятами, учнями початкових класів, старшокласниками, вчителями.

Студенти та викладачі нашого коледжу теж підготували своєрідні «подарунки». Діти ЗДО та учні початкової школи з великим задоволенням переглянули казку «Коза-дереза на новий лад», яку підготували члени лялькового театру коледжу (керівник Марина Голяченко), а старшокласникам було презентовано профорієнтаційну програму «10 переваг навчання у ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ» з відеоматеріалами, художніми номерами солістів та ведучих: Дарини Момотюк, Анни Кость, Анастасії Посільської, Вікторії Мальчевської (керівники Ірина Пулик та Вікторія Янчук),  ансамблю народних інструментів (керівник Юрій Момотюк), Ангеліни Кучмей.

var03

У підсумку як господарі, так і гості отримали багато приємних вражень, корисної інформації. Як результат, зародились нові ідеї для подальшої співпраці.

Щиро вдячні Юрію Парфенюку, Ніні Гаврилюк, Олені Парфенюк, Антоніні Литвинець та всьому колективу Варковицького ліцею та початкової школи за гостинність та насичену програму. У нас є спільне майбутнє – діти – заради якого варто працювати разом!

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5