Тиждень безпеки дорожнього руху – тиждень безпеки вашого життя

Відповідно статті 11 Закону України «Про дорожній рух», на виконання річного плану роботи коледжу, з метою удосконалення та узагальнення знань учасників навчально-виховного процесу з безпеки дорожнього руху, правил поведінки в залізничному транспорті, а також попередження виникнення травматизму на дорозі у Дубенському коледжі Рівненського державного гуманітарного університету видано наказ №155 осн/д від 13.11.2017р. «Про організацію та проведення тижня безпеки дорожнього руху», яким затверджено терміни проведення та план заходів Тижня.

Тиждень безпеки дорожнього руху проходив з 20 по 24 листопада і мав на меті нагадати студентам правила безпечного переходу дороги, поведінки на зупинках, на залізничному транспорті, посадки у громадський транспорт. Студенти мали можливість проаналізувати ситуацію на дорогах України, були ознайомлені з негативними наслідками, до яких призводять дорожньо-транспортні пригоди.

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху були проведені такі заходи:

Протягом тижня безпеки дорожнього руху в корпусі №1 коледжу працював інформаційний вісник під назвою «Правила безпечної поведінки на дорозі, вивчи їх знай та завжди пам’ятай»; учасники навчально-виховного процесу мали можливість вдосконалити та систематизувати свої знання з правил дорожнього руху;

tbr 5

протягом Тижня безпеки дорожнього руху керівниками академічних груп коледжу проводилися первинні інструктажі з питань безпечної поведінки на дорогах та поблизу об’єктів залізничного транспорту.

20 листопада під керівництвом інженера з охорони праці коледжу Боднара Ігоря Валерійовича студенти 1-Г курсу провели агітаційні п’ятихвилинки на тему «Формування превентивної культури безпеки дорожнього руху», в ході яких нагадали учасникам навчально-виховного процесу правила безпечної поведінки поблизу проїжджої частини, правила переходу дороги, безпечного перебування в громадському транспорті та поблизу нього;

tbr 1 tbr 2
tbr 3 tbr 4

        протягом тижня безпеки дорожнього руху серед академічних груп перших курсів коледжу відбувався показ навчального фільму присвяченого правилам безпечної поведінки на дорогах та поблизу об’єктів залізничного транспорту.

23 листопада під керівництвом інженера з охорони праці коледжу Боднара Ігоря Валерійовича студентами 2-А курсу проведено флешмоб на тему «Правила поведінки на дорогах в осінньо-зимовий період»;

tbr 6 tbr 7
tbr 8 tbr 9

Проведений тиждень безпеки дорожнього руху показав належний рівень знань з правил дорожнього руху учасниками навчально-виховного процесу Дубенського коледжу РДГУ.

Архів новин (оберіть дату)

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5